středa 10. července 2013

Otevřeli jsme Houston

B2M.CZ sídlí již několik let v kancelářské budově v ulici Šafránkova 3. Když k nám pojedete, je to ta druhá budova za modrou budovou s označením Philipps.

40 zaměstnanců obývá naši hlavní kancelář. Tento provoz však produkuje ´provozní´ energii - spojení s provozem není ideální pro byznysový a produktový rozvoj služeb - zkrátka to, co firmu posouvá dopředu k dalším metám úspěchu. Provozní oddělení jsou více rutinního charakteru. Nejde však nyní o úplnou odtažitost s provozem - jen již není třeba je sledovat neustále a denně.

 

Vznikla tedy myšlenka sjednotit management společnosti do jedné, nové kanceláře. Vizí a zadáním pro designové studio je společný pracovní prostor, kreativní prostředí, které bude umožňovat kooperaci a bude pohodlné pro práci bez ostrého rozlišení pracovní doby. Velení provozu předáváme a delegujeme stávajícím vedoucím oddělení.

Kancelář má netradiční kulatý tvar - ne náhodou je tedy nazvána B2M Houston a koncept designu kanceláře je stylizován do velínu vesmírného střediska.



Díky B2M.CZ ze tento kreativní prostor, zejména za myšlenku oddělení od provozních oddělení firmy. Funguje to. Dobře se tady pracuje :) Výsledky už začínají přicházet ..

Žádné komentáře: