neděle 26. ledna 2014

Affiliate - chcete nám dodávat poptávky?

Pokud ovládáte affiliate marketing, máte možnost a ochotu nám dodávat poptávky, je spolupráce v zásadě možná. Poptávky, které nám dodáte a my je přes publikační pravidla rozešleme dodavatelům pro nás mají svou cenu a umíme je odměnit. Jsme schopni vám poskytnout vlastní API pro automatizovaný tok dat, své zkušenosti a konzultace při přípravě formulářů a e-mailů.


Hledáme partnery, kteří:
  • jsou schopni dodávat řádově desítky poptávek denně - dodavatelům jednotek poptávek měsíčně se bohužel musíme omluvit - máme zájem o spolupráci pouze s většími partnery,  
  • skutečně ovládají affiliate marketing a to především v e-mailingové podobě - nejdeme cestou display prvků, 
  • akceptují naše podmínky - tedy zejména dohodnutou odměnu za zadanou poptávku v systému, naše publikační pravidla (cca 20% přijatých poptávek nelze zadat), více informací vám poskytneme v další komunikaci.
Pokud tedy máte zájem a jste schopni naplnit výše uvedené body, napište prosím na martin.kuzelka
[zavinac] b2m.cz své možnosti. Tedy ideálně jaké máte zkušenosti, jakým způsobem a v jakých počtech nám můžete dodávat poptávky.

Abychom si správně rozuměli - co je poptávka (lead) - jde o strukturovaný požadavek firmy, či soukromé osoby, která si chce pořídit, objednat služby či zboží, poptávku tvoří popis poptávané komodity a jméno a příjmení osoby, firmy, úplné kontaktní údaje včetně e-mailové adresy a telefonu. Pro inspiraci nahlédněte do našeho katalogu poptávek.

Zájem máme především o firemní poptávky (poptávky od firem), ovšem nepohrdneme ani soukromými poptávkami (poptávky od fyzických osob).

Žádné komentáře: