čtvrtek 5. září 2013

PelMel: Zlomyslné Aktuálně, Volnamista Seznamu a slider ePoptávka

Otevírám sám pro sebe, a pro mých 5 věrných čtenářů :), na tomto blogu nový formát příspěvku nazvaný PelMel. Je to pár komentářů k novinkám, které jsme zaregistroval ..

Mafra za 2012 ve ztrátě

Dokumenty v justice.cz jsou někdy cenným zdrojem informací (uf .. ještě, že to úředníkům u dokumentů B2M.CZ tak dlouho trvá .. ). Všimli si i novináři z Aktuálně.cz a poměrně zlomyslně uvádějí jako hlavní zprávu ztrátu konkurenta ve výši 168 mil. Kč za rok 2012. Absolutně se nepokouším tento fakt interpretovat. Jen mě ta zlomyslnost Aktuálně opravdu pobavila .. Všimněte, jaký náhled výtisku MF DNES k tomu zvolili :) A tomu se říká "vrtěti psem".


Volnamista.cz Seznamu

Seznam.cz, podle mého, tímto krokem přiznal porážku na trhu pracovních serverů. Jeho Spráce.cz neměla šanci mezi servery LMC Práce.cz a Jobs.cz. Vlastně je pro mně poměrně záhadou, proč se Seznamu i tuto vertikálu nepodařilo obsadit a ovládnout - stejně jako se mu to podařilo v realitách, auto-moto apod. Koncept zjednodušení se mi líbí a vítám ho - konečně v této oblasti nějaká inovace! Obávám se však, že je to ústup - při znalosti kolik stojí inzerce na LMC a kolik můžeš asi při této cílové skupině stát na Volnamista.cz - to nemůže být konkurenceschopný výnos ..


Krásný nový slider ePoptávka.cz

Faceliftovali jsme na titulu ePoptávka.cz již použitý vizuální koncept "Poptávejte a ušetřete" - nový kontext kanceláře - nová tvář .. Řeknu vám, to je vám ale krása .. Po náročném castingu jsme se rozhodli právě pro Zuzanu Bubeníkovou, ale bylo to o prsa ..

3 komentáře:

Martin řekl(a)...

Nebojte, nejste tu sám :)

Milan řekl(a)...

Pár věrných se najde :-D

Melandr řekl(a)...

Taky bych rekl, ze to cte vice nez 5 lidi :)