pondělí 5. srpna 2013

Nastavení zasílání poptávek

V ePoptávka.cz je za rok zhruba 120 - 140 tisíc poptávek. Jak se dostat jen k těm správným poptávkám? To za vás zařídí nastavení zasílání poptávek. Co všechno lze nastavit?

E-mail pro zasílání především - to je klíčové, kam si chcete nechat poptávky zasílat (pozn. poptávky se rozesílají v reálném čase během pracovní doby operátorského týmu)


Forma zasílání - zda preferujete HTML podobu, nebo obyčejnou textovou, zda chcete zasílat měsíční přehled zaslaných poptávek a v neposlední řadě, zda chcete jako odpovědní adresu mít nastavenou e-mailovou adresu ePoptávka.cz - nebo e-mail poptávajícího (defaultní nastavení je ePoptávka.cz).



Obory zasílání poptávek - asi to zcela nejdůležitější - z jakých oborů chcete poptávky zasílat. Podle druhu tarifu máte k dispozici 3 - 10 oborů. O tom, do kterého oboru je poptávka rozeslána rozhoduje tým operátorů, tedy je to lidské rozhodování. Obory lze během plnění služby libovolně měnit.



Omezení zasílání poptávek podle krajů - vybrat můžete všechny kraje, nebo jejich libovolný výběr.




Omezení zasílání poptávek podle obratů - vybrat můžete všechny obraty, nebo jejich libovolný výběr, obrat poptávky je řádově naceněn operátorským týmem.


Další nastavení - možnost nechat si zasílat (či vypnout): zahraniční poptávky, soukromé, firemní, atraktivní i v případě, že jsou z jiného kraje.



Nastavení je tedy poměrně flexibilní a umožňuje přizpůsobení firmě na míru, jaký byznys chce - takový jí budeme posílat.

Žádné komentáře: