úterý 16. června 2015

Pomůžeme Vám vyhrát!

Služba ÚředníNástěnka.cz a její .sk verze je službou pro malé a střední firmy, kterým vytváří servis v podobě zasílání veřejných zakázek malého rozsahu do e-mailu. Veřejné zakázky vyhledává náš specializovaný tým a centralizuje je v jednotné databázi. Pro následné uplatnění zakázek hledají naši obchodníci dále vhodné dodavatele, aby byli pokryty všechny obory a lokality.

Tento koncept, který lze nazvat jako ".. my vám budeme zakázky zasílat a vyhrajte si je sami .." jsme se rozhodli posunout do konceptu ".. my vám zakázky budeme nejenom posílat, ale pomůžeme vám je i vyhrát!" Pro registrované firmy jsme připravili a již spustili službu s názvem Centrum pomoci, kde poskytujeme poradenství a konzultace ke konkrétním veřejným zakázkám a výběrovým řízením. Pro tyto registrované firmy je služba zdarma.

Připravili jsme s kolegy interní video o novince Centrum pomoci - Pomůžeme Vám vyhrát - díky kterému jsme si také vyzkoušeli technologii podcastů jako interního komunikačního a školícího materiálu.




Na první dotazy jsme se pečlivě připravovali několik týdnů analýzou a studiem zákonů a vyhlášek. Službu má na starosti kolegyně Pavlína Černá, která má právní povědomí ze svého studia vysoké školy. Držte nám palce ať radíme dobře! :-)

Žádné komentáře: