pátek 8. května 2015

Skvělá služba: OptikDoDomu.cz

Taky vás štvou nesmyslné ceny za pěkné dioptrické brýle a odlehčená skla? Vzpomínám si na dobu vysokých marží optik - tak před 10 lety, kdy se např. 1 brýle, velmi pěkné, značkové, pořizovaly celkem za 8 - 10 tis. Kč. Kdeže ty sněhy jsou. Marže padají, optiky mají problém. Lidé si už umí nakoupit pěkné obroučky v e-shopech a nechat si do nich pouze dodělat skla.

Setkal jsem se zajímavou službou www.optikdodomu.cz, jejíž obchodní zástupce přišel s nabídkou obrouček až k nám domů. Byla to tedy paní, paní Míša, známá mé ženy, mimochodem osoba, která se svým manželem rozjížděla, ale už zavřela projekt LadyBox (kosmetické balíčky).

Zkoušeli jsme asi 20 obrouček, daleko více než bych měl trpělivost v obchodě optiky. Bylo to doma, žena mi to fotila, abych se mohl podívat, co jim říkám. Vybral jsem si dvoje pěkné brýle, které i mírně tenčenými skly plus sluneční diptrické brýle. Vyšetření a změření očí jsem samozřejmě musel absolvovat zvlášť u svého očního - v tom je pohodlí optiky - zpravidla mají své vyšetření v ceně služeb.

 


Skvělá věc, propojit tradiční službu kamenných obchodů s prodejem obchodních zástupců. Kdo chce - předám kontakt a mohu doporučit :-) !





2 komentáře:

Trunda řekl(a)...

Otto proč jsi si nekoupil ty třetí? Vypadáš v nich skvěle!

Otto Kočí řekl(a)...

koupil - v pondělí je budu mít :-) ..