pondělí 31. ledna 2022

Román "Magdo, jeď" Jany Jurkové

Tak máme ve firmě B2M také spisovatele, resp. spisovatelku. Je jí Jana Jurková z oddělení zákaznické podpory. Kniha s názvem Magdo, jeď je příběh odehrávající se v atraktivním prostředí závodů formule 1. Líčí vítězství i porážky, život na trati i v soukromí, vztahy a osudy postav. 

Vydání knihy můžete podpořit zde na serveru Pointa.

O knize:

Magda získává první titul pro svůj formulový tým. I přes její pochybnosti dostane angažmá ve vyšší třídě u pana Oversona. Její otec Jan, bývalý závodník, ji podporuje, ale matka s jejím závoděním nesouhlasí. I přesto Magda odjíždí do světa, aby poznala nové spolupracovníky i soupeře. Jaké šance má ve světě závodů a rychlých aut mladá žena? Dokáže si v silné mužské konkurenci vybojovat uznání a respekt?

Řekli o knize:

„Kniha Magdo, jeď je příběhem, který překvapí silnou hrdinkou, která touží získat své místo v jinak pro ženy zapovězeném světě automobilového závodění. Autorka Jana Jurková zvolila akční styl vyprávění, který je svěží a příběh posouvá rychle kupředu. Při čtení máte pocit, že sedíte za volantem formule a letíte po trati plné emocí, zvratů a touhy zvítězit. Kniha se čte sama téměř jako o závod a potěší nejen fanoušky závodní tematiky.”

Tomáš Krejčí, knižní kolega

„Kniha je zaměřená víc na mezilidské vztahy než na akci, která děj doprovází. Rozhodně to ale nebylo špatné čtení. Právě naopak. I přes to, že mám radši jiný žánr, než je tento, musím říct, že jsem se u toho nenudil a kniha se mi líbila.”

Jan Kudrna, programátor

Přečtěte si ukázku


Žádné komentáře: