středa 20. listopadu 2013

TrojBoj: Čas večírků je tady ..

Po celoroční těžké firemní práci :) nastavá čas firemního družení a oslavování. Od tohoto týdne každý čtvrtek celkem 3 x mě čeká firemní setkání na různých úrovních. Ačkoliv mám vnitřní rozhodnutí nevyřadit se z činnosti únavou z alkoholu, rád se s lidmi z B2M potkám.

Dotočná s retenčním týmem

Obchodníci, kteří obnovují naše služby, dosáhli v měsíci říjnu mimořádného výsledku. Tato akce je již jednou přeložená a jde vlastně o jakousi ´dotočnou´. Tak sem se opravdu těším :) 

Potkáme se zítra v Restauraci U Bůčka.



Management párty

Předvánoční setkání managementu B2M na všech úrovních. Loni začala tato tradice. Vzpomínám si, že jsem chyběl, byl jsem loni ve slušném pracovním vyčerpání spojeném s rýmičkami. Letos je to o mnoho lepší, i když cosi na mě taky už přišlo :) 

Koná se v Ambiente Brasileiro příští čtvrtek.


Vánoční večírek B2M

No a na závěr obvyklý vánoční večírek, tentokrát v KU baru v Rytířské ulici v Praze. Večírek bude mít jemný mikulášský nádech a jako obvykle se lze těšit na celofiremní veselí z úspěšného roku a jeho konce :) Pozvánky budou odcházet zaměstnancům i partnerům předpokládám dnes či zítra, už je čas ..

Přemýšlím, že chci jet v pátek a sobotu do německé Riesy na Mistrovství světa ve stepu - jako divák samozřejmě. Budu muset zvážit své síly, vzhledem k průběhu večírku. 

Žádné komentáře: