Přeskočit na hlavní obsah

Hledám kolegu, pravou ruku

Asi nikdy jsem neměl potřebu řešit pomoc a posílit ve vedení jako nyní, zejména po akvizici konkurenta. Samozřejmě s tím názvem pozice jsem už slyšel vtipné poznámky, jestli mám pravou ruku unavenou, tak nemám :). Hodila by se ale další, a to nejen jedna, ale obě ruce.

Co k pozici říct? hledáme dobrý základ a pár let zkušeností, tahouna, dobré osobnostní předpoklady, silné pracovní návyky. Všechno ostatní je k naučení. No znáte to, člověk si vždycky vysní ideál :) a ono to potom nějak dopadne, ať už tím, že přijde zajímavý člověk, kde cítíte, že bude - může být přínosem, když pozici ohnete podle toho, co umí a co by chtěl dělat a firma to potřebuje. Nebo taky na druhé straně chcete hrozně moc od toho kandidáta za nekonkurenční ohodnocení, to je taky možné.

Mám víc nápadů a podnětů k rozvoji, než stíhá moje fyzická kapacita. Vždycky je více možností rozvoje a lepšího řízení, než máte kapacitu. Nehledám asistenta, který by za mně dělal administrativu, připravoval podklady nebo dělal věci, které se mi nechtějí dělat (i takové věci jsou) - do nich se donutím sám :) Hledám parťáka. Který více či méně bude realizovat co je potřeba a na co není čas, nebo více či méně přinášet vlastní invenci a řešení situací. Dokážu si představit juniorní a seniorní pojetí. Víc se přikláním k juniornímu, člověk si chce nastavit spolupráci podle sebe, ale seniorní může přinést další a další zkušenosti a postupy. Taky je třeba narovinu říct, že pracovat se mnou nebude žádný med pro toho, kdo prací nehoří, nemá tam tu vášeň a nebaví ho to :) Všechno je to o míře přínosu. Tak tedy - výkop, co bude dělat, podmínky, profil kandidáta:


Pravá ruka ředitele - obchodní manažer
Pro projekty ePoptávka.cz a a AAApoptávka.cz hledáme pravou ruku ředitele, jehož hlavní odpovědností je obchodní výsledek projektů a 3 společností v holdingu.

Hlavní motivem této pozice je aktuální silná potřeba monitorování kvality telefonního prodeje, včetně realizace zpětných vazeb manažerům prodejních týmů a dále ad hoc úkoly související s agendou ředitele. Náplň práce je variabilní podle aktuálních potřeb a také podle fokusu úspěšného kandidáta či jeho silných stránek.

Pracovní náplň pozice:
  • audity: náslechy prodejních a neprodejních hovorů
  • analýza, hodnocení kvality, zpětná vazba k team-leaderům prodejních týmů
  • návrhy zlepšení kvality prodeje
  • ad hoc zadání - dle aktuální potřeby projektů
  • analýzy cenotvorby
  • akvizice call-centrum partnerů, rozvoj prodejní sítě
  • komunikace s team-leadery interních týmů: 3 interní týmy
  • komunikace s team-leadery leadery externích partnerů: 2 externí týmy
  • příprava prodejních konceptů,
  • školení operátorů.

Váš profil, koho hledáme:
  • osobu na pomezí juniorní - seniorní člověk
  • ideálně osobu s praktickou zkušeností s telefonním prodejem na pozici operátor, supervizor či team-leader prodejního týmu (ne pasivní linky) - i v minulosti, obecný obchodní profil je podmínkou (např. přímý prodej, pojišťovnictví apod.)
  • praktický náhled na prodej podložený úspěšným působením na obchodní pozici v předchozím působení
  • akční osobnost, práce s tabulkovým procesorem (kontingenční tabulky), běžná uživatelská práce pc, internet, řidičský průkaz B (cestování cca 1-2 v měsíci, avšak obvykle v rámci pracovního dne)
  • vhodná zkušenost s prodejem internetové služby firmám (B2B)
  • pozice není vhodná pro absolventa.

Odměňování:
  • výchozí podmínky uvedeny v inzerátu jsou k jednání podle zkušeností a zaměření kandidáta

Nabízíme:
  • zajímavé finanční hodnocení, práci pro leadera trhu segmentu poptávek
  • široké pole působnosti pro vlastní invenci v oblasti prodeje, variabilitu náplně práce
  • úzká spolupráce s vedením společnosti (ředitel, jednatel) a prodejním managementem projektů
  • stravenky, multisport karta
  • po zapracování možnost služebního vozu i k soukromému užívání.

Inzerát na Jobs.cz pro případnou reakci také e-mail: otto.koci[zavinac]b2m.cz

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

B2B sales by phone workshop for sales team Keboola

Tak jsem dělal chytrýho v mezinárodním sales týmu společnosti Keboola. Jak jsem k tomu přišel. To mi takhle napíše Pavel Doležal na WhatsApp pár otázek k jejich aktivitám na telefonu. Řekněme jako přátelskou radu či názor. Odpovídám. A začíná mně to zajímat - cítím potenciál. No a najednou dostávám pozvání "Nechceš si udělat workshop pro náš tým Keboola?" Bohužel přichází i to B, tj. v angličtině. A je to tady .. Připravuju prezentaci, tak nějak naslepo. Tuším o co Pavlovi jde. Mají 40 hovorů / den, v podstatě domlouvají online prezentace (schůzky), kde již s potencionálními klienty platformy komunikuje opravdový salesák. Dosahují 1-2 dema / den. A to mi přijde opravdu málo, včetně nízké aktivity.  Poslouchám jejich hovory a i když přes svůj jazykový analfabetismus v angličtině opravdu skoro nerozumím, je mi jasné, že neprodávají, neptají se, málo zaujmou. Tady se dá hodně vylepšit. Pavel to ví také, ale zřejmě to potřebuje slyšet ještě od někoho jiného. Vzpomínám na doby At

Situační vedení a úrovně připravenosti

Můj osobní základ manažerských dovedností se nachází v době mé práce v Seznam.cz, což už je tedy opravdu dávno, bylo to v letech 2003 - 2005. Seznam investoval do řady obchodních školení v té době se rozvíjela obchodní síť fieldů a bylo potřeba to uřídit. Skvělé školení pro nás realizovala firma GlobeTime Consulting , jmenovitě Josef Hrzán. Následně se vzniklo s Pepou i lidské přátelství nad rámec školení jak moje, tak mojí ženy. To čím mně vybavilo školení v té době velmi dobře doplňovala osobní a řídící zkušenost Vaška Horejše, který v té době přišel jako ředitel obchodní sítě. On byl tím zkušenějším, který přišel z Editu, v té době tištěného katalogu, který svého času sváděl poměrně vyrovnaný obchodní souboj se Zlatými stránkami Mediatelu. Vašek měl reálné zkušenosti, přehled v práci s lidmi a já byl mladé ucho, které se zase více orientovalo v technických parametrech produktů a služeb, protože jsem před tím reklamu pro Seznam prodával v terénu. Dobře jsme se doplňovali. I s Vaške

Výroční zpráva spolku NTU 2021

Dne 21.2. se v nové kanceláři spolku na Senovážném náměstí 23 uskutečnila členská schůze s programem schválení výroční zprávy za rok 2021 a dále volby nových členů kontrolní komise. Schůze se zúčastnili členové osobně a dále také online pomocí Google Meet. Výroční zpráva 2021 ke stažení: https://www.nekdotiuveri.cz/o-nas/vyrocni-zpravy   Vážení přátelé a příznivci spolku Někdo Ti uvěří, s radostí a vděčností za vše dobré přinášíme výroční zprávu za uplynulý rok. V roce 2021 jsme byli v kontaktu s 83 oběťmi (sexuálního) zneužívání nejen v církevním prostředí, s mnoha jsme se setkali opakovaně. Zúčastnili jsme se 5 seminářů a diskusí, mluvili se stovkami lidí, s dalšími jsme byli v kontaktu online. „Když se ohlížím za uplynulý rokem, vidím kromě obrovské bolesti také velkou naději. Naději, že můžeme společně s oběťmi nést jejich zranění a že se můžeme podílet na vytváření prostředí, které bude skutečně bezpečné pro všechny,“ říká Jiří Kylar, předseda spolku Někdo Ti uvěří. Jiřina Kočí, k