neděle 3. září 2017

Tržiště ePoptávka - release

Tržiště ePoptávka.cz a současně Trhovisko 123dopyt.sk byli oficiálně během pátku 1.9.2017 uvolněny do provozu. O co se jedná.

ePoptávka.cz jedním z největších obchodních systém v České republice, 123dopyt.sk totéž na Slovensku. Roční návštěvnost na oba projekty je souhrně přes 5,5 mil. cílených návštěv, jejíž hodnotu chceme zprostředkovat našim klientům. Investice do značek těchto poptávkových systém je za posledních 5 let téměř 60 mil. Kč, jsou to známé značky jak na straně poptávajících zákazníků, tak na straně dodavatelů.

Rozšiřujeme tímto naše působení také cíleně do prezentačního stylu a poptávky a poptávání rozšiřujeme o prezentaci nabídek klientů. V ČR startujeme s 234 tisíci nabídek, na Slovensku je jich cca 83 tisíc.

Nabídky jsou detailně zpracovány, včetně CTA prvků pro přímé oslovení firmy, v tomto týdnu bude následovat ještě obsáhlejší propojení a implementace Tržiště a Trhoviska do obou poptávkových systémů.

Zcela jednoznačně směřuje do marketplace, podobnému Alibaba.com.


Našim zákazníkům tím začínáme přinášet výkon nejen v podobě poptávek, na který jsou firmy již zvyklé, ale nyní také další výkon v podobě přímého oslovení od zákazníků.

Výkon a propojení se samotnými poptávkovými systémy - bude následovat:
  • promo na homepage obou systémů,
  • traffic nezkonvertované cílené návštěvnosti do Tržiště na detaily a výpis hledání na konkrétní klíčová slova

Hodně štěstí novému projektu pod křídly a značkou ePoptávka.cz! Poděkování B2M IT & product za skvělou práci a heroický vývojový výkon!

UPDATE 5.9. 14:00 hod.

Rozšířili jsme nabídky také na titulní stranu ePoptávka.cz




Žádné komentáře: