úterý 1. listopadu 2016

Marek Kováč: „S úspěchem jsem ztratil pokoru a brzo i vysněnou pozici. Zpátky jsem vybojoval celý tým“

Vést obchodní tým nebyl nikdy Markův sen. Toužil se pouze odstěhovat z malého města a dokázat rodičům, že se umí o sebe postarat a vydělávat velké peníze. Povedlo se mu to ve 20 letech díky obchodu. 

S každým vytočeným hovorem stoupala Markova sebedůvěra i schopnost prodávat. Po krátkém čase dosáhl na post senior obchodníka, s čímž přišla větší zodpovědnost i peníze. Zapomněl však na pokoru, a tak přišla facka a cenná lekce, kdy mu pozici vzali. 

Období to nebylo jednoduché a ego hrálo svoje. On se nevzdal, sobě i šéfům dokázal, že svou práci umí dělat, a po 2 měsících dostal na starost vlastní projekt a možnost postavit si svůj tým.

  • Marek Kováč, 23 let
  • Společnost: B2M.CZ s.r.o
  • Pozice: Teamleader
  • Jako každý mladý člověk si i Marek vizualizoval, čeho chce dosáhnout – na prvním místě byla dobrá práce. Toužil si najít přítelkyni a do třetice pracovat na sobě a začít cvičit. Paradoxně si všechny tyhle věci splnil díky B2M. „Přítelkyni jsem potkal v jídelně, byla tam na brigádě a kolega, který je blázen do fitness, mě do toho také zatáhnul.“
  • První pracovní zkušenost má z prádelny. „Mamka chtěla, ať nastoupím někde hned po škole a získám praxi. Vždy mi však říkala, že mám odpověď na všechno. Což je teď moje práce – argumentovat.“
  • Motivací pro Marka byla i starší sestra. „Ségra je hodně chytrá, má dva tituly a já jsem s ní vždy trochu soupeřil.“

Celý rozhovor najdete na serveru BusinessAnimals.cz (autor rozhovoru: Jana Orlovská)




V B2M aktuálně hledáme stále nové obchodníky. Jsi ambiciózní, hledáš skvělý tým lidí a máš chuť si vydělávat slušné peníze? Posílej životopis!

Žádné komentáře: