pátek 30. srpna 2013

Poděkování partnerovi

Dobré odpoledne milý partnere! však vy víte kdo :) ..

Jménem B2M si vám všem dovolujeme poděkovat za prázdninové prodejní výsledky, které naplnily a dokonce i předstihly naše očekávání a cíle.

Děkujeme tedy za dobrou práci, organizaci prodeje, vedení týmu a samotné výsledky - týmařům Marianovi, Davidovi a Nikolasovi, managementu Lence, Lídě, Janě a Patrikovi. A samozřejmě celému týmu obchodníků!

Společně nás nyní čeká další prodejně úspěšné období, dané již samotnou podstatou posledního kvartálu roku.

Rozhodli jsme podpořit toto dobré období také novinkami a výrazným zlepšením v produktu - bez nadsázky označené jako revoluce v poptávkách. Jedná se absolutní novinku, která nemá v ČR obdobu.

O detailech budou všichni informováni kick-off školením v pondělí 2.9., které máme opět pečlivě připraveno co do formy (podpůrné materiály a dárky) tak co do obsahu. Pro naše společné potřeby si tentokrát dovolujeme do školící místnosti pozvat B2M TV a samotné školení zaznamenat natočením. Kick-off povede skvělý prezentační tým Filip & Soňa.

K mé velké lítosti si tuhle akci u vás musím nechat ujít, protože můj syn jde poprvé do školy a to má přece jen vyšší váhu :) ale jinak jsem s vámi.

Prosím o přeposlání e-mailu všem kolegům, či předání poděkování (pro nás všechny) jinou vhodnou formou.

Jste nejlepší!
Jste jedničky!!
Máme Vás rádi!!!

.. oléééé, oléé, oléé, olééééé ..

za B2M.CZ

Otto

P.S.: v pondělí 2.9. v 9:30 hod. budou zde zveřejněny detaily další nové kampaně a big zlepšení ePoptávka.cz ..

Žádné komentáře: