úterý 15. prosince 2015

Ahoj B2M rodino

Vím, že sem se už dlouho neozval, ale byl jsem zraněný a neměl sem moc dobrou náladu na psaní. Ale snad už to bude dobrý a zítra nastoupím zase do práce do první lajny. Proč ale píši?? Po roce opět s velkým poděkováním. Začneme ve vlastním obranném pásmu.

Milý bandasky :) V průměru v 8 lidech, v sezóně jste vyhráli 51 milionových zápasů, 50 tisíc odbavených služeb, průměrná retence 42%. To je neuvěřitelný, když se to takhle vyčíslí! Jste jednou z nejlepších lajn. Vy dáváte fakt hodně gólů. V B2M bodování jste zralí na ocenění za nejužitečnější hráče. Jste holt báječní obránci! A už nastřelujeme po mantinelu do útočného pásma.

Zdar do Inhouse! V průměru 28 lidí, 43 milionových zápasů v roce 2015, 9 tisíc nových zákazníků. Úctyhodný výkon v útočném pásmu. Vy se nebojíte jít před bránu, i když se tam rozdává hodně ran. Když dostáváte dostatek dobrých přihrávek (leadů), skórujete s vysokou produktivitou. Patříte do All Stars týmu B2M! Občas jsme smutní, když vás draftuje jiný tým, ale to je život. Stále máme farmu, kde začínají noví hráči, které umíme dostat nahoru. Trénovat tenhle tým je velká zkušenost, radost a taky starost. Jste v B2M nejlepší útočníci, držte se! No a zbývá střední pásmo, přes který někdy přejít je hodně těžký :)

To je přece logicální - jak říká náš účetní pan Bajgar :) Vy jste jiný tým, hrajete jen na dvě pětky. Vaše super cross přihrávky se nám moc líbí, na krnovský mančaft velmi slušný výkon! Máte teď prý nového trenéra, tak ať se daří to zvednout výsledky! Naprosto unicální je taky výkon dvou pětek z Budějovic. Tenhle klub míří vysoko, chce hrát play-off každý rok. Hrajeme s ním pravidelně už několikátou sezónu  - snad se domluvíme na zápasové smlouvě i na příští rok. Ještě máme brněnské tygry z amaxu - skvělá práce dámy a pánové! Máte velmi zkušeného klubového majitele, který vyhrál už nejednu soutěž. Nováček letošní soutěže: plzeňští rytíři, b2calláci - měli úžasný nástup a start do sezóny, ačkoliv naskočili až v její půlce. Vidím je jako černé koně roku 2016, ty nám ještě ukážou. Jsou soudržní, hodně na sobě makaj a je tam tvrdý kouč, skoro ruská škola :)  Do tabulky roku 2015 ještě patří crediťáci, který jeli v první části základní skupiny dobře, ale bohužel se do play-off nedostali - snad příští sezónu!

No a nezbývá než také poděkovat našemu servisu a vývoji - celému servisnímu týmu - zákaznické podpory a poptávkovému týmu, který nám brousí brusle, tahá hokejky a puky, masíruje unavené svaly obchodem: bez vás bychom nemohli dávat tolik gólů a vyhrávat zápasy. Vývojáři nám stále víc zakulacují hokejky a vyvíjí dresy, když se nějaký potrhaj přilítne kustod Pavel a vymění je!

Taky velké díky majiteli klubu, že to celé financuje svým rozpočtem: máme pěkné, nově vybavené hřiště, nový hokejky, máme zázemí pro skvělé hráče. My ti ten Stanley Cup vyhrajeme!

Tak čau. Letím zase trénovat. Musím se dostat do formy na 2016. Chci zase do play-off. Kdyby chtěl někdo letět se mnou, dejte vědět :) A přeji hodně štěstí, zdraví! a také tu lásku, zejména k práci a k Bohu! Také přeji, aby vám to pořád šlo tak dobře jako na začátku minulé sezóny a aby jste byli stále mladí. A abyste stříleli hodně gólů a vyhrávali dále milionové zápasy! :) A kdykoliv budete potřebovat, obraťte se na nás. Pro nás jste Mistři!!

Váš Otto Jágr

P.S.: Jo a moje nová smlouva - tak jsme se domluvili a zůstávám v B2M Panthers :) začínám 6. sezónu. Držte mi palce, už nejsem nejmladší, ale vím, že mně tam stále chcete, tak zaberu a budu makat.

Žádné komentáře: