pátek 30. května 2014

Den se značkou

6:45
Vstávám s Androidem v Samsungu, společně se mnou vstává i syn Kubík, letos prvňák. Následuje rychlá procházka s hovawartem Brianem. Syn zvládne pár her na tabletu Asus, já rychlý ranní drink mladého ječmene GW International při sledování ČT 24. Na sebe sako Blažek.

7:30
Nasedáme do služebního Mercedesu, který nahrazuje rodinnou Toyotu a vyrážíme směr základní škola. Po splnění své otcovské povinnosti ladím Radiožurnál. Cestou někdy drive thru KFC. Cestou na Samsungu rychle shlédnu Gmail, Idnes a Facebook.

8:15
Začíná nový pracovní den v B2M.CZ. Kontrola výsledků ePoptávka a 123dopyt, den začíná obligátně v systémech BaseCamp a ZenDesk. Poštu v Thunderbirdu se snažím prioritizovat, denní důležité úkoly nejraději řeším mimo počítač Lenovo. Pracovní rozvrh na týden řeším v Google Calendar.

12:30
Obvyklý oběd v kantýně Aramark někdy alternuje veganská strava v Loving Hut, podle času. Během oběda rád nahlédnu do časopisu Forbes, nebo online zpravodajství Idnes či Lupa. Po obědě opět BaseCamp, Thunderbird a osobní schůzky a běžná práce v našem velíně B2M Houston. Kalkulačka Casio je v permanenci, stanovujeme prodejní cíle na další měsíc. Interní systém FOBIS ukazuje meziroční srovnání.

17:30
Po práci obouvám stepařské boty Bloch a na hudbu Glenna Millera aktivně relaxuji stepováním. Věnuji se rodině a plenkám Pampers mladšího syna. Jednou týdně beru do rukou tenisovou raketu Babolat a ladím špatný backend. Míče Wilson skáčou opravdu vysoko.

19:30

Večeři zajištuje Liedl, nebo Albert, platí MasterCard. Večer rád shlédnu Partičku či Show Jana Krause na TV Prima. Sedím nad články svého blogu ottokoci.cz, nebo se na notebooku Acer věnuji práci pro občanské sdružení Českomoravský stepařský svaz. Pokud něco na horký letní den tak Pilsner Urquell.

---

Poznámka: všem kteří poznali mírnou uměleckou licenci se omlouvám :) některé značky bylo škoda nevyužít, tak byli doplněny bez ohledu na realitu :)

2 komentáře:

Raddo řekl(a)...

Plznicka na teple dni - Suuuhlasim :-)

Anonymní řekl(a)...

jen ten Liedl by mel byt Lidl :)