pátek 20. března 2015

Big Deal Tap Dance Shoes!

A je to. Pokud mi vyjde větší obchod v e-shopu, jako že už to chybou v komunikaci dodací lhůty jednou spadlo, tak to znamená růst v mém mini skromném prodeji stepařských bot v roce 2015 průběžně o cca + 30% meziročně. A to máme půlku března 2015. Tím bych si tedy dovolil uvést, že svůj cíl a plán na tento rok zřejmě určitě navýším, protože tímto by byl splněn už teď :)

Podařilo se mi oslovit nově vzniklé studio, které objednalo desítky Bloch Jason Ladies a k nim se přidaly další objednávky, takže objednávám 60 ks těchto dámských stepařských krasavců.

Rozhodl jsem se více rozvinout marketing jiným směrem než jen internet. Na MČR 6.6.2015 ve stepu v Plzni bude prodejní stánek, kde bude možné boty vyzkoušet a zakoupit s akční slevou a jako sponzoring akce věnuji vítězům sólových disciplín všech věkových kategorií voucher v hodnotě 1 000 Kč na nákup v e-shopu Stepování.cz

Ještě story k těm botám. Jedná se o speciální zásilku z USA na mimořádnou objednávku. Nešlo to ani objednat interním Bloch systémem. Nevím proč, asi malý trh, ale do Evropy je Bloch běžně nedodává. Chtěli ale, abych objednal minimálně 100 ks - to bych však prodával rozhodně více než 1 rok, který považuji za ideání pro otočení skladových zásob. Ke koupi jsou pouze v UK e-shopu, ale tam je samozřejmě doprava a clo. Tak se všude chlubím, že jsem jeden z mála dodavatelů (možná jediný), který je schopen v Evropě tyhle botky dodat. Možná to pustím do Německa a Švýcarska .. no uvidíme .. asi ne - věřím že boty na skladě prodám českým stepařskám :)

Závěrem ještě jedna pecka: oslovil jsem firmu Ruben Sanchez Dancewear ze Španělska. Vyrábí krásné, nádherné a profesionální stepařské boty, zcela na míru. Cena je ovšem také profesionální - ty stepky stojí 350 - 400 Eur. Rád bych se stal jejich official agents pro ČR. No tak uvidíme. Tohle chci spíše pro hraní si. Ty boty nejsou rozhodně mainstream a prodá se jich u nás jen pár kusů ročně pro opravdové profíky, jsou opravdu drahé a to nejen na české poměry. Ale víte co: člověk si musí dělat radost, i když z toho moc byznysu nekouká. S Mr. Rubenem se uvidím osobně 6.6. v porotě MČR ve stepu v Plzni.

A ještě poslední pecka: mám nominaci do poroty IDO European Tap Championship. Jestli mně schválí, budu v porotě na ME v Praze 3. až 5.7.2015 za Českou republiku.

P.S.: tak +30% meziročně v botách bychom už měli - to se to roste v desítkách %, když je to malý .... tak teď ještě B2M.CZ :-)

Žádné komentáře: