středa 18. září 2019

MČR Tap Dance 2019: otec a syn

Měl jsem tu čest být letos v květnu na stejné stepařské soutěži se svým synem Jakubem. On v kategorii sólo muži junioři, kde byla nepoměrně větší konkurence 11 juniorů, já v kategorii sólo muži adult II. (jemnější označení pro seniory), kde jsme byli jen 2. Užili jsme si to oba, já asi tentokrát s většími nervy, protože po několika letech porotování jsem musel se svojí reputací zpět na parket. Moje účast byla vyhecovaná kolegou Honzou Kolářem z TDC Avalanche během pauzy v Riese, slovo dalo slovo.

Jsem rád, že jablko nepadlo daleko od stromu. Jakub jede už ve svém soutěžním tempu a pravidelné účasti v sólové kategorii na Mistrovství světa, jako 1 ze 3 nominovaných za Českou republiku v kategorii sólo muži junioři. Senioři na MS v individuálních kategoriích nejezdí, mají kategorii malé skupiny a formace.

Když jsme spolu trénovali, tak na můj nesmělý dotaz co na to říká byl diplomatický, řekl "tati, na tebe dobrý .. " :). Držím Kubovi palce na letošním MS v Riese, aby vystepoval pěkné umístění a to nejen v kategorii sólo, ale také v kategorii formace v jeho domovském klubu TAP ACADEMY PRAGUE.

Táta


Syn

1 komentář:

Michal Hardyn řekl(a)...

Fakt moc krasny. Oba paradni vykony. Moc se mi to libi.