čtvrtek 16. května 2019

Cesta zpět na parket

Je o mně známo, že jsem v mladším věku stepoval. Posledních několik let, jsem porotoval Mistrovství České republiky ve stepu v rámci taneční tour Czech Dance Masters pořádaných Czech Dance Organization.

Vzhledem k tomu, že moje porotcovská role se naplnila a jsou žádáni další a především zahraniční porotci, vracím se ve svém středním věku :) na mistrovství jako soutěžící v kategorii Adults II., solo muži (věk od 31 let výše).

Letos jsem tréningu teda moc nedal, trénuju poslední měsíc. Bude to známá choreografie "classic tap" typu slow soft shoe (pomalejší step) slavných stepařů Charles “Honi” Coles a Charles “Cholly” Atkins. Jde o jejich choreografii Taking a Chance on Love, kterou sice stepovali v duetu, ale dám to sólo :) Choreografii skvěle rozpracoval do výukového materiálu Sam Weber pro rustysdanceshop.com

Moc se těším na návrat na parket! Je super, že budeme na stejné soutěži s mým synem Jakubem, který se účastní soutěže v juniorech v kategoriích sólo muži, trio a formace. Jako správný start-upista makám kde jinde než v garáži!

Kdo máte čas přijďte se podívat na celé Mistrovství ČR ve stepu, ve čtvrtek 23.5. mezi 8 - 22 hod. Praha Průmyslový palác. Mně můžete vidět na parketu v 19:30 večer.

Žádné komentáře: