pondělí 26. listopadu 2018

Pomáháme pomáhat

Již 5. rokem Petra, Lenka, Rula, Markéta, Andrea z Krnova a okolí pomáhají  získat finanční prostředky potřebným svojí akcí "Věnce pomáhají". Vyrábí adventní věnce, za které sbírají finance na charitu a výtěžek věnují vždy těm, kteří to nejvíce potřebují.

Nabídka vánočních věnců je široká a tak B2M letos přispělo na tuto dobrou věc vyšší částkou.

Petra píše jak se jim dařilo v uplynulých letech:

První rok: V prvním roce jsme společně přispěli na nákup elektrického vozíku do Help-in, poskytující pomoc handicapovým a to částkou 20.000 Kč. 

Druhý rok: Ve druhém roce nás bylo ještě více, a tak se nám částka příspěvku zvýšila na 30.000 Kč a tou jsme pomohli malé Beátce, která trpí několika epileptickými záchvaty denně.  

Třetí rok: Tento rok byl pro nás ještě úspěšnější a vybraná částka činila přes 36.000 Kč. Peníze se rozdělily stejným dílem mezi 2 úžasné děti, a to Adélku a malého Tomáška. Díky této pomoci dostala Adélka nové pomůcky pro její existenční žití a malému Tomáškovi jsme přispěli na speciální inhalátor. 

Čtvrtý rok: Loni se nám podařilo vybrat neuvěřitelných 48.000 Kč a tato částka se opět rozdělila mezi 2 děti, malého Tomáška a Matyáška.

Rodiny, do kterých byly peníze odevzdány, i my všechny, které věnce vyrábíme, tímto moc děkujeme za podporu v předešlých ročnících. Věříme, že tento rok opět pomůžeme tam, kde je to potřeba.

Děkujeme Vám ještě jednou nejen za krásné věnce do firmy a domů, ale hlavně za to, že to celé děláte. Má to smysl.



Žádné komentáře: