pondělí 24. února 2014

Lukáš Maule novým manažerem zákaznické podpory ePoptávka.cz

Praha, 24. února 2014 – Lukáš Maule se stal novým vedoucím zákaznické podpory společnosti B2M, která provozuje přední poptávkový server ePoptavka.cz a server s veřejnými zakázkami UredniNastenka.cz. Maule do B2M přešel ze společnosti iSETOS - Apple Premium Reseller, kde zastával pozici Store manager.

Lukáš Maule (31) má bohaté zkušenosti s vedením týmu, které získal jak u iSETOS, která  vlastnila partnerský status Apple Premium Resseler, tak u agentury Keting nebo u společnosti Fincentrum. Ve všech případech měl na starosti koordinaci týmu, jeho školení v oblasti prodejních dovedností a zodpovědnost za plnění pracovních plánů. Lukáš klade důraz na práci s lidmi, školení Lean Six Sigma, mapování a implementaci nových procesů. Mezi své přednosti řadí vedení a koučing zaměstnanců spolu s trénováním prodejních dovedností.

Jeho velkým koníčkem je rekreologie neboli efektivní využití volnočasových aktivit. Maule se kromě teambuildingu věnuje i sportu. Vlastní a rozvíjí kladenský karatistický klub SK Keiko-ryu Shotokan, kde zároveň působí ve funkci trenéra.

Lukáš Maule vystudoval Veřejnoprávní akademii TRIVIS a absolvoval sérii vzdělávacích kurzů ve společnosti Fincentrum a iSETOS - Apple Premium Reseller.

Žádné komentáře: