středa 5. února 2014

Cíle pro 2014

Moc nestihám psát nové posty na blog, ačkoliv mám několik témat, o kterých bych rád. Chtěl bych více komentovat betu nových Firmy.cz, v plánu je přehled kdo je kdo na českém a slovenském poptávkovém trhu, podle vzoru Michala jsme se poslední týdny věnovali vizualizaci výsledků a jiných KPI na interních LCD TV. Tak o tom snad brzy příště ..

[Moje žena mi právě říká: "Blog máš psát v práci."] V práci nemůžu, tam musím / potřebuju / chci vydělávat peníze. A právě o střetu podstatně důležitějších činností a to nejen ve firmě vs. blogování to nyní u mně je ..

Jak dopadl leden?

Dobře. Máme ho za sebou a zabýváme se nyní dlouhodobým plánovaním na celý rok 2014. Cíle jsou velké - samozřejmě růst v řádu desítek procent - obdobně jako v předchozích letech. Leden dopadl obratově velmi nadějně s významným meziročním nárůstem. Jsme nyní na dobré vlně nových produktů a nových prodejních partnerů, díky kterým rosteme ještě rychleji. Stávající kanály se také snaží - máme historické rekordy dvou prodejních kanálů.

Dovolili jsme si poděkovat tentokrát poněkud nezvykle: pomocí služby Květinyonline.cz jsem nechal doručit ihned v pondělí 3.2. kytici s lahví vína a sektu a poděkováním celému týmu.

                                                                

Setkalo se to s dobrým ohlasem. Opravdu si vašich výsledků, přes veškerou naší tvrdost a náročnost vyjednávání a cílování, velmi vážíme. Ještě jednou díky! a jedeme dále ..


2 komentáře:

Michal Hardyn řekl(a)...

Zdravim Otto. Diky za odkaz na muj blog.
Je to videt, jak makate! Jen tak dale.

PS. Pres stejnou firmu na rozvoz kvetin jsem bodoval po svem prvni rande pres X lety s moji zenskou. Muzu potvrdit, ze ta firma funguje solidne a zensky na kytky stale reaguji moc pekne. :-)

Otto Kočí řekl(a)...

Ahoj, jsi rychlejší v publikování témat, které zajímají i mně :-)

Díky za posílení motivace, jedeme na doraz. Zjišťuju, že je to tak, že když si člověk myslí, že už to vůbec nejde nahoru, tak to ještě jde o 20 - 30 % ..

Ti květináři jsou dobří, zařídili i předání před týmem apod. jen si uvědomuju, že budu muset vymyslet něco dalšího (většího) na další rekord :)