Přeskočit na hlavní obsah

Cíle pro 2014

Moc nestihám psát nové posty na blog, ačkoliv mám několik témat, o kterých bych rád. Chtěl bych více komentovat betu nových Firmy.cz, v plánu je přehled kdo je kdo na českém a slovenském poptávkovém trhu, podle vzoru Michala jsme se poslední týdny věnovali vizualizaci výsledků a jiných KPI na interních LCD TV. Tak o tom snad brzy příště ..

[Moje žena mi právě říká: "Blog máš psát v práci."] V práci nemůžu, tam musím / potřebuju / chci vydělávat peníze. A právě o střetu podstatně důležitějších činností a to nejen ve firmě vs. blogování to nyní u mně je ..

Jak dopadl leden?

Dobře. Máme ho za sebou a zabýváme se nyní dlouhodobým plánovaním na celý rok 2014. Cíle jsou velké - samozřejmě růst v řádu desítek procent - obdobně jako v předchozích letech. Leden dopadl obratově velmi nadějně s významným meziročním nárůstem. Jsme nyní na dobré vlně nových produktů a nových prodejních partnerů, díky kterým rosteme ještě rychleji. Stávající kanály se také snaží - máme historické rekordy dvou prodejních kanálů.

Dovolili jsme si poděkovat tentokrát poněkud nezvykle: pomocí služby Květinyonline.cz jsem nechal doručit ihned v pondělí 3.2. kytici s lahví vína a sektu a poděkováním celému týmu.

                                                                

Setkalo se to s dobrým ohlasem. Opravdu si vašich výsledků, přes veškerou naší tvrdost a náročnost vyjednávání a cílování, velmi vážíme. Ještě jednou díky! a jedeme dále ..


Komentáře

Michal Hardyn píše…
Zdravim Otto. Diky za odkaz na muj blog.
Je to videt, jak makate! Jen tak dale.

PS. Pres stejnou firmu na rozvoz kvetin jsem bodoval po svem prvni rande pres X lety s moji zenskou. Muzu potvrdit, ze ta firma funguje solidne a zensky na kytky stale reaguji moc pekne. :-)
Otto Kočí píše…
Ahoj, jsi rychlejší v publikování témat, které zajímají i mně :-)

Díky za posílení motivace, jedeme na doraz. Zjišťuju, že je to tak, že když si člověk myslí, že už to vůbec nejde nahoru, tak to ještě jde o 20 - 30 % ..

Ti květináři jsou dobří, zařídili i předání před týmem apod. jen si uvědomuju, že budu muset vymyslet něco dalšího (většího) na další rekord :)

Populární příspěvky z tohoto blogu

B2B sales by phone workshop for sales team Keboola

Tak jsem dělal chytrýho v mezinárodním sales týmu společnosti Keboola. Jak jsem k tomu přišel. To mi takhle napíše Pavel Doležal na WhatsApp pár otázek k jejich aktivitám na telefonu. Řekněme jako přátelskou radu či názor. Odpovídám. A začíná mně to zajímat - cítím potenciál. No a najednou dostávám pozvání "Nechceš si udělat workshop pro náš tým Keboola?" Bohužel přichází i to B, tj. v angličtině. A je to tady .. Připravuju prezentaci, tak nějak naslepo. Tuším o co Pavlovi jde. Mají 40 hovorů / den, v podstatě domlouvají online prezentace (schůzky), kde již s potencionálními klienty platformy komunikuje opravdový salesák. Dosahují 1-2 dema / den. A to mi přijde opravdu málo, včetně nízké aktivity.  Poslouchám jejich hovory a i když přes svůj jazykový analfabetismus v angličtině opravdu skoro nerozumím, je mi jasné, že neprodávají, neptají se, málo zaujmou. Tady se dá hodně vylepšit. Pavel to ví také, ale zřejmě to potřebuje slyšet ještě od někoho jiného. Vzpomínám na doby At

Situační vedení a úrovně připravenosti

Můj osobní základ manažerských dovedností se nachází v době mé práce v Seznam.cz, což už je tedy opravdu dávno, bylo to v letech 2003 - 2005. Seznam investoval do řady obchodních školení v té době se rozvíjela obchodní síť fieldů a bylo potřeba to uřídit. Skvělé školení pro nás realizovala firma GlobeTime Consulting , jmenovitě Josef Hrzán. Následně se vzniklo s Pepou i lidské přátelství nad rámec školení jak moje, tak mojí ženy. To čím mně vybavilo školení v té době velmi dobře doplňovala osobní a řídící zkušenost Vaška Horejše, který v té době přišel jako ředitel obchodní sítě. On byl tím zkušenějším, který přišel z Editu, v té době tištěného katalogu, který svého času sváděl poměrně vyrovnaný obchodní souboj se Zlatými stránkami Mediatelu. Vašek měl reálné zkušenosti, přehled v práci s lidmi a já byl mladé ucho, které se zase více orientovalo v technických parametrech produktů a služeb, protože jsem před tím reklamu pro Seznam prodával v terénu. Dobře jsme se doplňovali. I s Vaške

Výroční zpráva spolku NTU 2021

Dne 21.2. se v nové kanceláři spolku na Senovážném náměstí 23 uskutečnila členská schůze s programem schválení výroční zprávy za rok 2021 a dále volby nových členů kontrolní komise. Schůze se zúčastnili členové osobně a dále také online pomocí Google Meet. Výroční zpráva 2021 ke stažení: https://www.nekdotiuveri.cz/o-nas/vyrocni-zpravy   Vážení přátelé a příznivci spolku Někdo Ti uvěří, s radostí a vděčností za vše dobré přinášíme výroční zprávu za uplynulý rok. V roce 2021 jsme byli v kontaktu s 83 oběťmi (sexuálního) zneužívání nejen v církevním prostředí, s mnoha jsme se setkali opakovaně. Zúčastnili jsme se 5 seminářů a diskusí, mluvili se stovkami lidí, s dalšími jsme byli v kontaktu online. „Když se ohlížím za uplynulý rokem, vidím kromě obrovské bolesti také velkou naději. Naději, že můžeme společně s oběťmi nést jejich zranění a že se můžeme podílet na vytváření prostředí, které bude skutečně bezpečné pro všechny,“ říká Jiří Kylar, předseda spolku Někdo Ti uvěří. Jiřina Kočí, k