středa 12. února 2014

Byznys je byznys, ale i velký kluci si potřebují hrát ..

I já si hraju se svými hračkami. Moje hračka je nyní amatérské filmové studio, které testuju pro novou verzi produktu e-shopu www.stepovani.cz - výuka stepu pro pokročilé. Tentokrát jsme oslovil své kolegy stepaře, kteří mají mnohem větší zkušenosti s americkými lektory stepu, abychom společně natočili profesionální dvd verzi výuky tap dance, kterou chceme prodávat v zahraničí.

To co mám je česká zkušenost, polo-profesionální dovednosti produkce, střihu a výroby media. Internet marketing zvládám a už se těším jak to rozjedeme. Nějaké peníze z toho asi taky budou, ale hlavně je to hračka na hraní.

Tentokrát si hraju se zeleným (klíčovacím) pozadím, které se pomocí chromatického klíče dá nahradit libovolným obrázkem, nebo videem. Nahrazuje nevzhledný závěs, který na mých videích byl v minulosti. Stříhám v Pinnacle Studio - báječným amatérským softwarem, se kterým lze udělat polo-profesionální výsledek za cenu 1 500 Kč za licenci. Software Adobe za několik desítek tisíc Kč se mi opravdu kupovat nechce.

Experimentuju s HD videokamerou Panasonic X929, a soupravou klopových mikrofonů systémem přijímač - vysílač se vstupem přes malý jack do videokamery pomocí externího vstupu.

Když už má dost čísel, plnění, lidí, zaměstnanců, partnerů - prostě všeho v práci, hraju si se svými videi.





1 komentář:

Michal Hardyn řekl(a)...

Skvela hracka. :) Stepovani se mi jako pozorovateli vzdy velmi libilo.