středa 16. října 2013

PelMel: Já Anděl? Konec Yellow Pages!


Já Anděl?
Dnes jsem dostal následující e-mail: "Dobrý den. Potvrzujeme, že Otto Kočí je andělem. Dobrým andělem. .." To je krásná zpráva :-) Jsem anděl a ještě k tomu dobrý. Staňte se taky a pomáhejte - i pár desítek Kč měsíčně je dobrých, natož set Kč :-) Dobrý anděl je nadační fond, který pomáhá rodinám v jejich tíživé životní situaci, do které se dostaly vlivem onemocnění. Podle statistik je k dnešnímu dni je 21 033 dobrých andělů, kteří rodinám dali již 43 mil. Kč. Projekt se mi líbí i pro pěkný marketing.



Konec Yellow Pages!
Bývaly doby, kdy Zlaté stránky byla silná bichle a jejich distribuce probíhala cíleně na firmy, soukormé osoby atp. Dnes je můžete najít také opuštěné např. na čerpací stanici na D1. Zabalené, aby jim nebylo zima a nenavlhly. Čekající na svůj úplný konec, kdy internet zvítězí. O historii vzniku konce jsem psal již v tomto článku. Já bych si knižní Zlaté stránky vzal, ale asi by se hodily více jako stojánek pod monitor, než jako nástroj hledání kontaktu - nechť se na mě nezlobí ..

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Ten vývoj Zlatých stránek je fakt dost zdrcující - od dob, kdy se na Zlaté stránky stály pomalu fronty, přes období, kdy je rozdávali na ulicích komukoliv až po současnost, kdy po nich nikdo ani neštěkne (pokud teda nemá moc nízko monitor) a na internetu jim ujel vlak...

Martin